Ook sponsor worden? Dat kan!

Op 18 juni 2016 organiseert Ladies’ Circle aan Zee voor de vijfde keer de LadiesRunKatwijk. Een hardloopwedstrijd voor en door vrouwen waarbij de opbrengsten geheel ten goede komen aan een goed doel. In de vorige edities liepen ongeveer 300 vrouwen een afstand van 5 of 10 km door de Katwijkse duinen voor Hulphond Nederland, de Hartstichting, Stichting ALS en vorig jaar voor Ruby and Rose. 

Dit jaar gaan de sponsor- en inschrijfgelden naar de LINDA.foundation. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven. Alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. De deelnemende bedrijven sponsoren de LINDA.foundation door meer geld op de cadeaukaarten te zetten dan de LINDA.foundation betaald: zo krijgen ze dit jaar voor € 35,- een cadeaukaart ter waarde van € 50,-. Sponsor en steun deze actie voor de LINDA.foundation.

Voor het bedrag van € 250,- kunt u LadiesRunKatwijk sponsoren. U steunt daarmee het belangrijke werk van de LINDA.foundation en krijgt er het volgende voor terug*:

  • Uw logo op de website www.ladiesrunkatwijk.nl
  • Uw logo op circa 4000 flyers
  • Uw logo op circa 150 posters
  • Uw logo op het sponsorbord tijdens het evenement.
  • Vermelding via onze social media; Facebook, Twitter en via de nieuwsbrief.
  • In de goodybag die elke loopster na afloop krijgt kan u een folder, flyer of gadget doen.
  • Wij kunnen ook een stand/tafel reserveren voor u op de mini-fair (de dag zelf).

Wanneer u ons in natura wilt sponsoren (bijvoorbeeld prijzen voor de loopsters, muziek, vermaak voor de kinderen etc.) of bij het doneren van een geldbedrag van minder dan € 250,-, bieden wij u:

  • Uw logo op de website www.ladiesrunkatwijk.nl

Als u ook sponsor wilt worden van dit mooie evenement, vult u dan het onderstaande contactformulier in. Bedankt!