Lopers info

Ladies Run Katwijk: 17 juni 2017

Op zaterdag 17 juni 2017 staat het evenement voor dames op het programma: de LadiesRun Katwijk. Loopsters kunnen zich inschrijven voor 5 óf 10 kilometer. Een prachtige route over de nieuwe boulevard én door de schitterende duinen van Katwijk. De opbrengst van dit jaar gaat naar de Stichting 'Make a wish.'


Inschrijven

Helaas is de voorinschrijving gesloten. Je kunt je nog wel op de dag zelf inschrijven tussen 9.00 en 10.00 uur bij Beachclub Zomers. Beachclub Zomers. Download hier alvast het inschrijfformulier, maak een print en lever het ingevuld in bij Beachclub Zomers op zaterdagmorgen. Op deze manier kun je je snel inschrijven voor de leukste hardloopwedstrijd van de regio. Iedereen die finisht ontvangt een mooie LadiesRun-Katwijk-medaille.

Kosten bij online voorinschrijving: € 13
Kosten bij inschrijving op 17 juni: € 15


Supporters

Net als voorgaande jaren organiseren wij een leuke fair voor de supporters. Laat hen deze datum ook alvast vrij houden. Er is genoeg te zien en te beleven voor kids, partners, familie én vrienden!

Programma

  Tijd   Activiteit   Locatie
  9.00 - 10.00

  Inschrijving
  voor degene die zich niet van te voren hebben ingeschreven

  Inschrijfbalie
  9.30 - 10.30   Ophalen startnummer   Startnummerbalie
  10.30   Warming-up   Strand
  11.00   Start LadiesRun Katwijk
  5 en 10 kilometer
  Boulevard
  11.00   Gezelligheid met beauty, schoppen én beats!   Beachclub Zomers

 

Route

Om 11.00 uur klinkt het startschot van zowel de 5 als 10 kilometer. Bij beide routes bevindt zich een waterpunt op de 'Friese wei' in de duinen. Bij warm weer zal er een extra punt worden ingericht op de 10 kilometer.

image-route-ladies-run-2015

 

5 kilometer

image-route-ladies-run-2015-5k

 We zijn druk bezig met alle voorbereidingen. Houd deze website en of Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws!