Activiteiten

Activiteiten MINI-fair 

Neem al je fans mee naar de Ladies Run op 17 juni, want om de run is er van alles te doen én te beleven op de MINI-fair!

MINI Fair collage

 

Beachclub Zomers is dè plek waar je wilt zijn op zaterdagmorgen 17 juni 2017. 's Morgens is hier de ontvangst, de warming-up door Bootcamp Katwijk en uitgifte van startnummers en na de loop kun je hier je goodiebag en eventueel je prijs in ontvangst nemen. Beachclub Zomers is meer dan alleen start- en eindstation dit jaar.

Je kunt shoppen, je laten masseren, de stoere MINI-Cooper bekijken, je kids laten schminken etc. DJ Carolien Guijt verzorgt, net als voorgaande jaren, voor een heerlijke beat bij Beachclub Zomers. Van Poelgeest zal twee stoere MINI Coopers neerzetten bij de strandopgang. Azzurro Beauty zorgt voor een aantal masseurs, zodat je de spieren lekker kunt losmaken na jouw prestatie. 

Op de MINI-fair kun je ook behoorlijk shoppen! Wat dacht je van een nieuwe zonnebril of sportbril van Saton Optiek? Of nieuwste hardloopgadgets van Running Center Katwijk? Heb je nog een personal trainer nodig? Dan kun je direct een afspraak maken met Vitaal Trainer Katwijk.